Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 24 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Ad (Kappa)

Hoi,

 

Mijn naam is Ad Kapiteijn, geboren en getogen in Anna-Paulowna, Noord-Holland en sinds 2005 woonachtig in België, Vlaams Brabant. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een dochter en een zoon.

 

Ik heb altijd al in de Telecom sector gewerkt, eerst bij wat kleine bedrijfjes en in 1999 bij Siemens NL, daarna sinds 2004 bij BT in Diegem (Brussel) en nu bij Huawei in Brussel.

 

Vroeger moet ik een grote belangstelling voor treintjes hebben gehad, dat ik voor Sinterklaas een opwind treintje kreeg , dat later in de zandbak sneuvelde. Daarna begon het serieuze werk met een ovaaltje van Märklin, zo’n setje met een 3029 stomertje en twee platte wagens en een extra ketelwagen van Total (4645) erbij, geweldig! Het feest was compleet en met verjaardagen en Sinterklaas stond Marklin altijd boven aan mijn verlang lijstje. Locomotieven kocht ik van mijn eigen geld dat ik tijdens de zomervakantie verdiende met werk in het bloembollen bedrijf van mijn familie, maar rail en wagons etc bracht Sinterklaas meestal. Dit ging door tot mijn pubertijd en ik een redelijk grote m-rail baan, op de zolder van mijn ouderlijk huis had staan.

 

Maar de belangstelling was tanende toen ik een stereo van Technics kocht en uitgaan een hogere prioriteit kreeg. De treintjes werden opgeruimd en zorgvuldig in dozen gedaan totdat……(20 jaar later)……in 1999 mijn kinderen (toen 2 en 4) vroegen wat er in die geheimzinnige dozen zat, die op zolder stonden. Sinds ik die weer heb uitgepakt, heeft het virus weer toegeslagen.

 

Momenteel heb ik geen baan staan, omdat de (mega grote) zolder van ons nieuwe huis nog niet klaar is. Wel staan er 6 modules te popelen om weer gebruikt te gaan worden. Deze heb ik gebouwd voordat we onze huidige woning betrokken. Jammer genoeg was de zolder van ons vorig (huur)huis erg klein. De modules paste net aan op zolder, je moest er gebukt omheen lopen en er was geen CV. Dat werd dus niks, maar al snel verhuisde we en ik was blij dat ik de baan met modules had gebouwd, zodat ik deze vrij makkelijk door het gat van de vlizotrap kon manoeuvreren.

 

Totdat ik de baan kan neerzetten, houd ik me bezig op het forum en breid de verzameling langzaam aan uit. Dit forum was met mijn vorige baan als NOC engineer bij BT beter te combineren als bij mijn huidige veel drukkere baan bij Huawei. Toen Sascha mij vroeg of ik iets zag om moderator te worden bij het forum, heb ik gezegd daar wel interesse in te hebben. Na een lange stilte, ik was het helemaal vergeten, kreeg ik een email van Sascha dat ik mocht aantreden als moddereter bij het gezellige 3-rail forum.

 

Ik hoop nog jarenlang plezier te beleven aan de modelspoorhobby en het 3-rail forum.

 

Groeten,

 

Ad.