Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 10 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Jurrien

Hallo,

 

Ik ben Jurrien. Bouw jaar 1956. Ben geboren in Kampen en na een flink aantal verhuizingen mag Lelystad mij onder haar inwoners rekenen. Ergens tussen die verhuizingen door lief meisje gevonden en daar later mee getrouwd. Inmiddels vader van vijf kinderen. Oudste 20. Jongste 13

 

Heb van alles gedaan. Fotograaf geweest. Beheerder van een kerkgebouw geweest. Eigen telecom bedrijfje gehad. En nu al weer een aantal jaren met heel veel plezier werkzaam bij een openbaar vervoer bedrijf. Voor 50% op de bus en voor 50% een soort regelneef functie.

 

Mijn eerste aanraking met treintjes was bij een vriendje. Zijn broer had een in mijn ogen heel grote spoorbaan. Ik zal toen 9 jaar geweest zijn. Op mijn 11e kreeg ik mijn 1e ovaaltje. De rode V260 met drie wagonnetjes. En sindsdien is het treinvirus met vlagen actief geweest. Had ook te maken met de ruimte die ik had om één en ander uit te leggen.

 

In de loop der jaren natuurlijk wel steeds bijgekocht of gekregen. Maar nooit toegekomen aan het bouwen van een blijvende baan. Dat ligt nu wel in de bedoeling. Heb er nu de ruimte voor, maar ben eigenlijk nog steeds bezig mijn kennis om digitaal te kunnen rijden, te vergroten.

 

En daardoor ben ik op het forum terecht gekomen. Dat was in 2006. Sindsdien nog niet zoveel gedaan. Was eerst nog bezig met een grote verbouwing van ons huis. Die is nu bijna achter de rug en is er meer tijd gekomen om me met de treintjes bezig te houden. Hoewel een andere hobby ook de nodige tijd vraagt.

 

Toen Sascha een tijdje geleden vroeg of ik moderator wilde worden, heb ik ja gezegd, met als argument dat ik zelf niet zoveel bijzonders aan het forum bijdraag om anderen te kunnen helpen, maar dat ik dan door te modereren toch ook -op een iets andere manier- iets voor het forum doe.

 

Ik vind het een erg leerzaam, maar ook gezellig forum. En wil graag dat het ook die sfeer blijft ademen. Ik hoop dan ook dat ik door mijn bijdrage daar aan kan meehelpen.

 

vriendelijke groeten,

Jurrien