Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 14 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Willie (Wakkie)

 

Hallo,

 

Ik ben Willie, geboren in 1964(ten tijde van dit stukje dus 42 jaar).

 

Als 12 jarige heb ik kennis gemaakt met de modelspoorbouw. Mijn eerste marklin startset kwam in December. Samen met een klasgenootje heb ik daar destijds nogal wat tijd, energie en vooral ook zuurverdiend geld ingestoken.

Op mijn zeventiende heb ik alles de deur uit gedaan. Het viel me op dat vrouwen en treinen geen geweldige combinatie waren. Zodra ik over mijn hobby begon, waren de meiden nergens meer te bekennen.

Naar aanleiding van mijn zoon ben ik weer begonnen met treinen. Eerst wat oud, tweedehands en goedkoop spul gekocht op marktplaats, maar na een jaar van poetsen, schuren en vloeken dat maar weer van de hand gedaan en een digitale startset van Marklin gekocht.

 

In rap tempo volgde nog een tweede startset en ook een intellibox.

Bij toeval ben ik de handel ingerold. Sommige forumleden kennen me als eigenaar van Akkermans Treinen. Voor diegene die me daar niet van kennen, is er geen man overboord. De verkoop heb ik na een aantal jaren gestaakt, om meer tijd vrij te maken voor gezin en vooral ook de modelspoorhobby. In die verkoopperiode heb ik nogal wat mensen leren kennen, waaronder Sascha. Daarnaast heb ik ook het een en ander bijeen kunnen scharen om de nog te bouwen baan mee te vullen.

 

Ook ik ben gevraagd door Sascha in Februari 2006 om wat bij te dragen aan het 3railforum.

Vooralsnog is het een beetje stil rond mijn persoon op het forum. Dit komt omdat ik nog steeds bezig ben om ons huis naar onze wensen aan te passen. Als dat klaar is(2010…2011), kan ik eigenlijk met een nieuwe baan beginnen. Ideeën genoeg en papier is gewillig, dus het baanplan zal ook nog wel de nodige tijd opslokken. Zoals gewoonlijk is de ruimte(we zijn er speciaal voor verhuisd!) steeds te klein. Ik wil echter niet wederom de fout maken om zo snel mogelijk te willen kunnen rijden.

 

Groetjes

Willie