Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 14 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

WimHelsen

Hallo iedereen,

 

Ik ben Wim, geboren in 1967.

 

Ik woon samen met mijn vriendin Anja, en wij hebben drie dochters. Karo (8jaar), Lila (6jaar) en Deborah (ook 6 jaar). Deborah is een pleegdochter en zij woont al sinds 2010 bij ons. Dus een druk en gezellig gezinnetje.

 

Ik ben op mijn zesde levensjaar, via mijn broers, met modeltreinen in aanraking gekomen. Na lang sparen was het me toen gelukt om een eerste startset van Märklin te kopen. Dan heb ik nog enkele jaren me met de hobby bezig gehouden, tot de meisjes belangrijker werden dan de hobby. En stomweg bedacht om alles weg te doen.

 

Maar sinds een jaar of tien, heeft de hobby een pop-up gekregen. Samen met een vriend, die een enorm magazijn ter beschikking had, onze treintafel opgebouwd. Digitaal met koploper. Doch door andere interesses is de vriendschaap verwatert en is mijn stuk van de treintafel afgebroken. Ons eigen huisje is te klein voor een tafel, dus alles is opgeslagen op zolder. Maar de hobby blijft kriebelen.

 

Misschien dat ik eens begin met een module tafel, maar we zien wel. Maar ik wil wel op de hoogte blijven van het digitale gebeuren, en ik heb trouwen nog een hoop loc’s en wagons, die omgebouwd moeten worden.

 

In ieder geval wens ik jullie een leerrijk en gezellige tijd op het forum.

 

Modelspoorse groeten

Wim