Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 3 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

De 3railforum Ketelwagen

Hier vindt u alle informatie over de 3railforum Ketelwagen :

  • Het ontstaan van de 3railforum ketelwagen
  • Een overweldigend succes
  • De 3railforum ketelwagen in het nieuws
  • Een recordpoging met de 3railforum ketelwagens?
  • De intekenlijst (met certificaten)

Welkom op de website van het 3railforum!

  instagram logo100 U vindt ons ook op: 

 

Hallo allemaal. Dit is de website, ter ondersteuning van het 3railforum. Het forum zelf kunt u bereiken door bovenin het menu op de knop Forum te klikken. Voor de mensen die een rechtstreekse favoriet willen maken naar het forum en de site willen overslaan, surf even naar : http://forum.3rail.nl . Het 3railforum heeft geen commerciële belangen en wordt voor u gerealiseerd door vrijwilligers die ook uw waanzinnig mooie hobby uitoefenen.

 

Op deze site staat voornamelijk informatie omtrent onze activiteiten/evenementen. We organiseren regelmatig zogenaamde Meet & Greet’s op modelspoorbeurzen, maar ook hebben wij elk jaar een zogenaamde Gastendag. Ook organiseren onze gasten zo nu en dan excursies en/of workshops. Verslagen hiervan kunt op op deze website terug vinden. Ook organiseren we elke drie maanden een heuse fotowedstrijd, waar U een kleinigheidje en eeuwige roem kunt winnen. Alle inzendingen vindt u onder het kopje Fotowedstrijd

 

Tenslotte zijn wij, door veel terugkerende vragen op het forum, een heuse kennisbank/Wiki begonnen over onze modelspoorhobby en e.e.a. daaromheen. Deze wiki vindt u terug onder het kopje Wiki bovenin de menubalk. Onze wiki is inmiddels al een zeer informatie-rijke bron voor uw modelspoorhobby. Alles over uw favoriete model, aansluiten van electronica etc kun u hier vinden, maar ook recensies over boeken, tijdschriften, DVD`s etc welke in het bezit van onze forumbezoekers zijn. Alle informatie die u op de diverse onderdelen/sites terug vindt is door forumleden en/of beheerders zelf aangeleverd..

 

Het 3railforum is opgezet als online ontmoetingsplaats, maar ook als kennisuitwisselplaats voor modelspoorders (Märklin-rijders). De grootste doelstelling van ons forum is dus met name de beginnende / herintredende 3rail modelspoorders op weg helpen. Het is de bedoeling om 'de ruimte te bieden aan modelspoorders die ontspannen met elkaar van gedachten willen wisselen'. Maar ons forum is gegroeid en gegroeid. Van een klein hecht clubje zoals in het begin kunnen we nauwelijks meer spreken.

 

Wij wensen u veel plezier op 'ons' 3railforum! Gerealiseerd vóór en dóór Märklinliefhebbers!

Sascha.

 

Gelieve fouten/verbeteringen op/voor deze website door te geven aan