Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 13 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

 

Iedere 6 maanden wordt er een fotowedstrijd georganiseerd voor de leden van het forum. Het thema van de actuele fotowedstrijd kan gevonden worden in het fotowedstrijd board. Dit thema verschilt per wedstrijd.

 

Je kan de inzendingen van de huidige fotowedstrijd hier vinden.

 

Indien je mee wilt doen met een fotowedstrijd en wilt meedingen naar het mysterieuze prijzenpakket kun je je foto's inzenden naar fotowedstrijd.

 

Jouw inzending dient wel aan een aantal regels te voldoen:

  1. De foto’s dienen te voldoen aan het aangegeven thema
  2. De foto’s dienen van acceptabele kwaliteit te zijn (scherp, goede belichting en compositie)
  3. Er mogen maximaal 2 foto's per deelnemer ingezonden worden!
  4. Vermeld bij je inzending je voornaam en forumnaam.
  5. Filmpjes worden geweigerd! Het is en blijft een fotowedstrijd.
  6. Het is toegestaan om foto's van nu én/of vroeger in te sturen, zolang ze maar door je genomen zijn.
  7. Het plaatsen van een copyright in de foto is niet toegestaan, dit om te zorgen dat er zo eerlijk mogelijk gestemd kan worden. Bij de poll verschijnen ook geen namen, deze komen nadien op de website.

Als je al eens gewonnen hebt, mag je wel gewoon weer meedoen maar win je niet voor een tweede maal het prijzenpakket. De inzending zal daarom wel op de website geplaatst worden (met de vermelding 'buiten mededinging'), maar niet in de poll verschijnen. Uiteindelijk beslist de organisatie van de fotowedstrijd wie gewonnen heeft. De poll heeft hier een (zeer) grote invloed op, maar het kan zijn dat iemand anders wint.

 

Na afloop van de inzendtermijn zal er een poll gestart worden. Ieder forumlid kan hier meestemmen op de mooiste foto. Er zullen geen namen bij de foto's getoond worden tot de winnaar bekend is, om de stemming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.