Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 28 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Prijsuitreiking Fotowedstrijd Okt/Nov/Dec 2007

Op vrijdag 29 februari zijn Sascha en willie naar Houten getogen, om daar Herman te feliciteren met zijn winnende foto bij de fotowedstrijd onder de vlag van het 3rail forum en Modelspoor Ruinen.

Wat later dan gepland(het was inmiddels half tien 's avonds) kwamen we aan bij Herman, die ons verwelkomde met een kopje koffie en een heerlijk stukje appeltaart. Nadat deze verorbert waren was dan het grote moment aangebroken en kon het prijzenpakket worden uitgereikt.

 

 

Oscar, die een groot deel van het prijzenpakket beschikbaar stelt, kon ook deze keer wederom niet aanwezig zijn bij de uitreiking. Sterker nog, in verband met zijn welverdiende vakantie zou dat deel van het prijzenpakket later worden bezorgd. Nu weet ik dus nog steeds niet wat erin zit!!

 

 

Herman was in ieder geval zeer verheugd om de 3rail forum sweater, met opschrift winnaar fotowedstrijd, in ontvangst te nemen. En wat zat er in het prijzenpakket van Modelspoorruinen??? Dat weet alleen Oscar (Modelspoorruinen), want het pakket wordt naverstuurd :-)

Wilt u ook een prijzenpakket? Stuur dan uw mooiste foto in naar :