Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 12 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Prijsuitreiking Fotowedstrijd Apr/Mei/Jun 2008

Op woensdag 8 Oktober zijn Michel en ik naar Bussum gereden, om daar Martijn (Acido) te feliciteren met zijn winnende foto bij de fotowedstrijd onder de vlag van het 3railforum en Modelspoortrein.

 

Een stuk later dan gepland (het was inmiddels 9u 's avonds) kwamen we aan bij Martijn. De reis ging eerst vanuit Elsloo (LB) naar Aarle-Rixtel, wat aan de rand van onze platte aarde ligt (Je kukelt er bijna vanaf hoor) omdat de Blauwe Briesser nog van zijn bezoekje aan de Gastendag bij Willie verbleef. Het was een wens van Martijn en mij samen, om dit bezoekje te combineren met een uitstapje van de Blauwe Briesser aan de baan van Martijn. Vanuit Aarle-Rixtel richting De Meern (UTR) om Michel op te halen. Na een hapje, stapten we in de auto om naar Bussum te rijden. Daar aangekomen werden we hartelijk ontvangen door Martijn (Acido).

 

Na een echt kopje koffie was dan het grote moment aangebroken en kon het mysterieuze prijzenpakket worden uitgereikt :

 

 

 

 

Martijn was in ieder geval zeer verheugd om de 3railforum T-Shirt met opschrift winnaar fotowedstrijd, en een cap en sleutelkoord met opschrift 3railforum in ontvangst te nemen. En wat zat er in het prijzenpakket van Modelspoortrein?? Dat weten alleen Oscar (Modelspoortrein), Martijn (Acido), Michel en ik :-)

 

Wilt u ook een prijzenpakket? Stuur dan uw mooiste foto in naar :