Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 36 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Prijsuitreiking Fotowedstrijd Jan/Feb/Mrt 2009

Zoals gewoonlijk zijn de deelnemers er vroeg bij met het inzenden van hun foto's voor de fotowedstrijd. Al was het alleen maar om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen en het (tot dan toe) geheime prijzenpakket te kunnen bemachtigen.

 

Deze keer was Gerard de gelukkige met de volgende foto.:

 

Inmiddels is het ook een traditie dat we van de prijsuitreiking iets feestelijks proberen te maken. Om de spanning nog wat op te voeren, proberen we om de uitreiking zover mogelijk te rekken. Het liefst nét voordat de 3maandelijkse fotowedstrijd een nieuwe winnaar kent. Dit keer al niet anders.

 

Het is óók een traditie dat de uitreiking omgeven wordt door “treintjes”. Daar is deze keer kosten noch moeite voor gespaard! Weliswaar bleef de Blauwe Briesser ditmaal thuis, hij zou op deze plek helemaal niet misstaan hebben. Omdat voorpret toch een wezenlijk onderdeel is van de eigenlijke uitreiking(de rit naar de prijswinnaar is vaak alleen al de moeite waard) was de reisafstand dit keer te kort om überhaupt ook maar een beetje in de stemming te kunnen komen.

 

Daarom is heimelijk besloten om de uitreiking tijdens het forumuitje in “Bochum Dahlhausen” te houden. Enige lastige was wel dat het prijzenpakket in dezelfde auto moest worden vervoerd, waar ook de prijswinnaar in zou meerijden. Normaal gesproken schieten we het prijsuitreikingsverhaal verder vol met foto's, maar ook deze keer hebben we een primeur. Echt alles is voor het nageslacht vastgelegd. Een filmpje dus......

 

 

Willie

 

Wilt u ook een prijzenpakket? Stuur dan uw mooiste foto in naar :