Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 2 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Eurospoor 2006

Wanneer: Vrijdag 27 Oktober 2006

 

Bestemming: Utrecht, Jaarbeurs hallen (afstand tot Forum 155km)

 

Evenement: Eurospoor 2006 Aanwezigen: Sascha, Brigitte, Marcel (Mister 1736), Antal (Kippenlijntje), Herman (Herman05), Albert Jan (AlbertJan), Bjørn (MaKman), Michael (marklinfan), John (VT601), Frits (realpolarbear), Marinus, Robbert, Gerard

 

Ook deze beurs duurt 3 dagen: vrijdag, zaterdag en zondag. Traditiegetrouw valt dit weekeind in de herfstvakantie. Daardoor kunnen veel forumleden de Meet & Greet bezoeken: zo’n 20 leden geven aan te willen komen en op een enkeling na verschijnen ze ook. John, Bjorn en Robbert zijn toch al aanwezig als lid van M-Track Nederland en komen ook naar de Meet & Greet.

 

Marcel’s nieuwste aanwinst, een Class66, rijdt zijn eerste rondjes op de baan van M-Track, dankzij de medewerking van Robbert.

 

Marcel en Gerard struinen na de Meet & Greet samen de beurs af en drinken na afloop nog eerst even een biertje voordat ze naar huis gaan. De bedoeling is dat dit een traditie gaat worden (PWNE: Pintje Wippen Na Eurospoor). Doordat het idee van het PWNE slechts 2 dagen voor de beurs bekend werd gemaakt, zijn er jammer genoeg geen forumleden die mee (kunnen) gaan.

 

Een foto reportage van de meeting en beurs vind u hier: -3railforum Gallery-

 

rc4class66

De nieuwste aanwinst van Marcel (Class66 Rail 4 Chem) rijdt op de baan van M-Track.