Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 9 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Rijswijk 2007 - zaterdag

Datum: Zaterdag 20 en Zondag 21 januari 2007

 

Evenement: Nederlandse Modelspoor Dagen te Rijswijk

 

Aanwezigen: 20 januari - Walter (Wissels), Marcel (Mister 1736) Brigitte (met man en zoontje), Gerard, Robbert, Michael (märklinfan), Ted, Frans (some one / met zoontje)

 

Voor dit weekeind zijn 2 Meet & Greets gepland: één op zaterdag en één op zondag. Dit is een kort verslag van zaterdag 20 januari.

 

Marcel en ik hebben afgesproken op het station van Rijswijk en trekken de rest van de dag samen over de beurs, nadat wij onze spullen bij Walter gedropt hebben, (Walter, nogmaals bedankt voor het oppassen! Het is ontspannen lopen zonder jas en rugtas.) en we besluiten de beurs met een PWNA.

 

De bijeenkomst voor deze dag is om 12:30 uur bij de stand van de NMF, waar Walter zit te knutselen en waar ook het “Forumfilmpje” te zien is. Het is ook de eerste beurs, waar de nieuwe outfit van het Forumbeheer gepresenteerd wordt: sweaters die Sascha in de voorgaande week (op zijn verjaardag nota bene) gekocht heeft en heeft laten bedrukken.

 

We gaan gezamenlijk even iets (eten en) drinken. Het was een gezellige Meet & Greet, waar ik een paar nieuwe gezichten heb gezien: Ted en Frans. Natuurlijk werd er gesproken over de beurs, treinen en het Märklinforum.

 

De beurs zelf is zonder meer de moeite waard. Veel modelbanen, demonstraties en verkoopstands, verdeeld over 2 hallen. De prijzen zijn betaalbaar: entree € 7,00 voor volwassenen. Ook de prijzen van de aangeboden artikelen en consumpties zijn zeer klantvriendelijk. Voor mij zelf een reden om volgend jaar weer naar deze beurs te gaan.

 

Marcel heeft het “prototype” van de Railpro 6400 bij zich. Deze loc rijdt ‘s middags, met o.a. 4 Railpro wagens van mij erachter, een aantal rondjes op de baan van M-Track. Later rijdt dezelfde loc in “dubbeltractie” met de 6409 over deze baan. Robbert, lid van het Märklinforum én M-Track, heeft hierin bemiddeld. Robbert, bedankt hiervoor.

 

Gerard

 

pict0033

 

pict0035

 

pict0038