Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 4 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Rijswijk 2007 - zondag

Datum: Zaterdag 20 en Zondag 21 januari 2007

 

Evenement: Nederlandse Modelspoor Dagen te Rijswijk

 

Aanwezigen: 21 januari - Walter (Wissels) en zoon, Michel, Rogier, Roy (Sneak) en Renate, Willie (Wakkie), Michael (märklinfan), Henk K en VincentKloeg

 

Voor dit weekeind zijn 2 Meet & Greets gepland: één op zaterdag en één op zondag. Dit is een kort verslag van zondag 21 januari.

 

Bij de stand van de NMF waar een van onze moderators stond (Walter Wissels) verzamelden we ons. Na uitgebreid elkaar te begroeten, en al snel hier en daar rond te kijken, zijn we op de afgesproken tijd 12:30 naar de koffiehoek gegaan en neergestreken.

 

We hadden prima uitzicht op de M-Track baan. Maar wie liep daar nu rond? Roy dacht dat dat wel eens Vincent Kloeg kon zijn. En ja hoor het was Vincent! Erg leuke en onverwachte ontmoeting.

 

Daarna begon onze strooptocht naar onze modelbaanuitbreidingen. Het is nogal wat als je als standhouder in een keer een man of 6 voor je hebt staan met allemaal een 3railforum-sweater haha. Desalniettemin heeft Michel zich bijna verkocht. Een mooie set met 3 locs die omgebouwd zouden zijn van Delta naar Digitaal, bleken op de testbaan van Walter gewoon analoog te zijn! De verkoper deed verder niet moeilijk en nam de set terug. Wat vraagtekens oproept is dat de set een uur later weer onder dezelfde noemer weer te koop lag ?!?!

 

Iedereen vond wel wat van zijn of haar gading, en al met al werd er toch wel veel bij Walter gedropt om weer verder te kunnen struinen. Tegen 14:30 kwam Oscar van Modelspoorruinen ook te tonele, en na hem snel ook in een sweater te hijsen liepen we met 7 sweaters over de beurs. Na afloop gezellig wat bij de Chinees gegeten samen met Willie en Oscar, en konden we terug kijken op een zeer gezellige en geslaagde modelspoorbeursdag! Volgend jaar weer naar Rijswijk !!!

 

img 3461

 

img 3463

 

img 3464

 

img 3465

 

img 3468