Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 4 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Houten #3

Wanneer: Zaterdag 12 Mei 2007

 

Bestemming: Houten, Euretco Expo Center (afstand tot forum: 160km)

 

 Evenement: Modelspoorbeurs Houten Aanwezigen: Sascha en Thomas, Willie (Wakkie), Gerard, Roy (Sneak) en Renate, Michel, Brigitte en Jeroen, Marcel (Mister 1736), Robbert, Albert Jan (AlbertJan), Michael (marklinfan), Arie (trein), Peter (Freak).

 

De 3e Meet & Greet in Houten alweer.

 

Als we (Sascha met Thomas, Willie en ik) rond 10:30 uur van de parkeerplaats naar het beursgebouw lopen zien we Marcel al met een grote tas naar een auto sjouwen. Kennelijk is hij nu al failliet. En de dag moet nog beginnen. Na de gebruikelijke begroetingen bij de ingang door de leden van het Forumteam besluiten de meesten op eigen gelegenheid op de beurs rond te gaan kijken. Ik ga op zoek naar een bekende standhouder om te kijken of ze stroomdoorvoerende kortkoppelingen bij zich hebben. Jammer maar helaas, dus bestel ik maar een aantal setjes. ‘s Middags komt daar nog een bestelling voor Michel bij.

 

Even later kom ik Robbert tegen, die toen net binnen was. Hij heeft zijn opa’s als bodyguards meegenomen. Omdat Robbert en ik ook lid zijn van BeneluxSpoor, stelde Robbert een paar dagen voor “Houten” voor om eerst naar de Krokettenmeeting van BNLS te gaan, die om 12:00 uur begint, en daar vandaan door te schuiven naar de Märklinforum Meet & Greet. Onze Meet & Greet staat geplanned om 12:30 uur, dus dat zou net kunnen, dacht hij. Uiteindelijk is het niet doorgegaan.

 

Het is druk in het restaurant om 12:30 uur, maar links achter in de hoek is nog plaats voor onze Meet & Greet. Robbert zit daar al met zijn beide opa’s. Ook Brigitte en haar zoontje zijn al aanwezig. Arie (trein) bezoekt voor de eerste keer een M&G van het forum. De anderen zijn al meerdere keren op een M&G aanwezig geweest. Natuurlijk worden de verschillende aankopen bewonderd en besproken. Een ander gespreksonderwerp is de storing van het Forum. Het is die dag wegens die storing off-line. De storing trad de avond ervoor al op. (Telefoontje aan Sascha op vrijdagavond: “Bent u van het Märklinforum? Het forum doet het niet.”) Tegen 15:00 uur, de sluitingstijd van de beurs, ontstaat er nog een ongeplande kleine Meet & Greet, als bij de uitgang Johan (Blausee-Mitholz) en Rolf (^Rook) zich bij de wachtenden voegen.

 

Als Sascha en Willie op komen dagen kunnen we vertrekken. De aanwezige leden van het Forum Beheerteam (m.u.v. Michel, die naar een cabaretvoorstelling moet) gaan namelijk naar Driebergen, waar Brigitte op camping “Het Grote Bos” staat. Daar gaat het team BBQ’en. De geplande vergadering gaat wegens gebrek aan agendapunten niet door.

 

Sascha heeft voor het Forumteam T-shirts laten maken met dezelfde opdruk als op de sweaters. Deze worden aan degenen die een shirt besteld hebben uitgeleverd. Michel belt Sascha nog op met de mededeling dat hij het Forum weer aan de praat heeft gekregen (een schop op de juiste plaats?).

 

Rond 22:00 uur verlaat het Forumteam de camping om naar huis te gaan; een lange, drukke maar gezellige dag is ten einde.