Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 7 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Houten #4

Wanneer: Zaterdag 18 augustus 2007

 

Bestemming: Houten, Euretco Expo Center (afstand tot Forum: 160km)

 

Evenement: Modelspoorbeurs Houten

 

Aanwezigen: Gerard, Robbert met opa, Marcel (Mister 1736), Rogier, René (Lokkie), Dennis (jonkhout), Johan (Blausee-Mitholz), Bas (DB bas) met Syl, Arie (trein), Hans (HansKl) met Naomi, Eric-Paul

 

De eerste beurs van het seizoen 2007-2008 wordt druk bezocht, maar er zijn in de hallen een aantal lege plekken. De oorzaak kan natuurlijk zijn dat in noord en oost Nederland nog vakantie gevierd wordt.

 

Als om 10 uur de deuren open gaan staat er een lange rij beursbezoekers in de hal. En als ik nog vóór 10:30 uur mijn eerste aankoop (gevonden dankzij Johan - insiders weten nu genoeg) naar de auto breng staat er een lange rij buiten. Daar staat ook Marcel tussen.

 

Weer binnen kom ik even later Robbert en zijn opa tegen. Samen met Marcel gaan die de beurs op om een aantal bestelde dingen op te halen.

 

Om 12:30 begint de Meet & Greet, eerst in een hal, even later lopen we het restaurant binnen. Achterin is nog een plekje vrij waar we de Meet & Greet kunnen houden. Natuurlijk worden de verschillende nieuwe aanwinsten bekeken, dat hoort er nu eenmaal bij. Er zijn een aantal nieuwe Forumleden aanwezig (René, Dennis, Bas, Hans en Eric-Paul). Jammer genoeg zijn de foto’s, die Marcel tijdens de Meet & Greet gemaakt heeft, mislukt.

 

Na de Meet & Greet loop ik met Robbert en zijn opa nog even over de beurs. Robbert zoekt nog wissels en vindt die na enig zoeken inderdaad. Ik koop nog een paar doosjes Preisertjes en een vrachtwagen. Tijdens deze zoektocht komen we Frans (some one) nog tegen, die de Meet & Greet gemist heeft.

 

Rond 14:30 uur neem ik afscheid van Robbert en zijn opa en ga ik naar huis, moe maar voldaan.

 

Gerard