Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 5 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Eurospoor 2007

Wanneer: Vrijdag 26 oktober 2007

 

Bestemming: Utrecht, Jaarbeurshallen

 

Evenement: Eurospoor 2007

 

Aanwezigen: Sascha plus Desiree en kinderen, Gerard, Antal (kippenlijntje) plus broer, Mike (mikeloper), Rien (rien), Charlie (BR41), Herman (Herman05) plus vriend, Eric-Paul, Anton (Chagoimen) plus 2, Brigitte plus man en zoontje, Jan Pieter (JanPieter), Tijs (modelspoorlover), Merijn (Merijn), Dennis (jonkhout), Menno (madmenno), Arie (trein), Albert Jan (AlbertJan), Oscar (modelspoorruinen), Michel

 

Eurospoor 2007 wordt gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag 26, 27 en 28 oktober. Voor dit weekeinde staan 2 Meet & Greets geplanned: één op vrijdag 26 oktober en één op zaterdag 27 oktober. (Wellicht dat Marcel de M&G van zaterdag 27 oktober beschrijft.)

 

Op 26 oktober om 08:30 uur ontmoet ik Mike (mikeloper) al op station Eindhoven. Hij reist met mij mee op mijn Voordeelurenkaart: dat scheelt hem 40% in de reiskosten. In de Jaarbeurs aangekomen bel ik Antal op, die daar al met zijn broer rondloopt. Met zijn vieren struinen we hal 2 af. Later gaan Mike en ik even naar hal 1, naar de M-Trackbaan: even bij Robbert kijken, die daar druk bezig is met het laten rijden van treinen.

 

eurospoor2007-1 

 

De Meet & Greet voor deze dag wordt gehouden om 12:30 uur bij de koffiestand van hal 1. Hadden we vorig jaar 13 deelnemers plus aanhang, dit jaar komen er 20 personen met aanhang opdagen, waarvan een aantal in het nieuwe 3railforumsweater. Anton deelt er tijdens de Meet & Greet nog een aantal uit en Charlie trekt hem meteen aan. Later past Charlie ook zijn forum-avatar aan: Charlie met sweater.

 

eurospoor2007-3

 

Misschien hebben meer mensen meteen hun sweater of shirt aangetrokken, maar dat heb ik niet gezien.

 

Anton heeft ook flyers gemaakt die door verschillende forumleden op de beurs uitgedeeld worden. Mike gaat net zolang door tot hij zijn flyers kwijt is en Robbert legt zijn stapeltje eerst ongeordend op de grond, en later geordend bij de M-Trackbaan neer.

 

eurospoor2007-2

 

Er worden tv-opnamen gemaakt van diverse items op Eurospoor en Mike ziet kans “achteloos” een flyer door het beeld te bewegen. Of deze aktie de kniptafel overleeft is nog maar zeer de vraag, maar de poging is in elk geval geslaagd.

 

Overigens, de reacties op de flyers zijn verschillend: van blij verrast tot schrikachtige weigeringen. Of het extra forumleden op gaat leveren zal de tijd leren.

 

Na de Meet & Greet gaan we even met een aantal mensen eten, daarna gaat iedereen weer zijn eigen weg.

 

eurospoor2007-4

 

Ikzelf ga nog even naar de M-Trackbaan om met Jos wat afspreken te maken over de Gastendag. Ook wil ik nog even naar Jaap en Jarno Vriend die bij de NMF-stand zitten, maar daar is het constant erg druk.

 

Daarna loop ik met Mike nog een keer door de 2 hallen. We drinken nog een pilsje en gaan dan naar huis, in een overvolle trein. Omdat we 1e klas reizen kunnen we nog net een zitplekje vinden. In Eindhoven neem ik weer afscheid van Mike, die moet nog een paar stations verder.

 

Gerard