Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 2 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Houten - 4 okt 2008

Bestemming: Houten, Euretco Expo Center (afstand tot Forum: 160km)

 

Evenement: Modelspoorbeurs Houten

 

Aanwezigen: Gerard, Dennis (Jonkhout), Herman (Herman05), Albert Jan, Baureihe 103 (Bert), Diesel TEE (Anton), BR41 (Charlie), Hendrik_marklin (Henk), Brigitte, ArjanM, Treintje1202, Freak (Peter), Rbs (Leslie), Bas,Ted, Trein (Arie), Vriend (Jaap), Johan (Blausee-Mitholz) en Rogier

 

johanalbert

Het was alweer de tweede beurs na de vakantie en het was best redelijk druk. Normaal gesproken ben ik voor 10.00 al aanwezig bij het beursgebouw, maar omdat ik maar één klein dingetje nodig had was ik dit keer pas om 11.00 aanwezig.

 

Snel de kraam van GM&S gezocht om het fosforbronsdraad op te halen om te zorgen dat de stroomafname van de Roco Hippel verbeterd kan worden. Eenmaal m'n fosforbronsdraad gekocht ben ik al vrij snel richting het restaurant gegaan.

 

Het was weliswaar pas 11.30, maar het was al behoorlijk druk in het restaurant. Gelukkig was de vaste ontmoetingsplek van het forum weer vrij (alsof iedereen er rekening mee houdt). In het tussenliggende uur even een boekje doorgelezen wat bij de ingang werd uitgedeeld.

 

Om iets voor 12.30 kwam Brigitte met haar man en zoontje. Even gezellig meegepraat en het duurde niet lang voordat de rest ook kwam. Er werd wederom weer gezellig gepraat, maar er waren toch wel 2 hoogtepunten.

 

Johan welke niet de hele dag op de gastendag 2009 aanwezig was kreeg alsnog z'n verdiende 'beste moderator van het jaar 2008' beker van Brigitte.

 

Maar ook voor Albert Jan was er een cadeautje. Anton had namelijk een prachtige lijst gemaakt met daarin een foto(?) van een walnoot met een rits. Voor wie het niet weet, Albert Jan heeft dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar tijdens de gastendag walnoten uitgedeeld aan de forumleden. En aangezien ze goed in de smaak vallen, heeft hij er zelfs nog een aantal meegenomen om uit te delen in Houten. Helaas voor mijn ouders viel ik buiten de walnoten

 

overzicht

 

Na met nog een aantal mensen te hebben gesproken was deze lange meeting weer voorbij.

 

Ik ben daarna nog even met Ted samen een deel van de beurs rond gelopen op jacht naar goedkope in elkaar geplakte vakwerkhuisjes. Helaas hebben we niets kunnen vinden. Toen Ted naar huis toe ging ben ik uiteindelijk nog even verder gelopen om te kijken wat allemaal werd aangeboden op de beurs.

 

Om 14.55 ben ik maar weer naar huis gegaan. De handelaren begonnen al op te ruimen en ik had toch alles nog kunnen zien. Moe maar voldaan vertrok ik weer huiswaarts.

 

Herman (Herman05)