Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 8 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Houten - 30 Mei 2009

Wanneer: zaterdag 30 mei 2009

 

Bestemming: Houten, Euretco Expo Center

 

Evenement: Modelspoorbeurs Houten

 

Aanwezigen: Gerard, Ronald (DJ Ronald), Antal (kippenlijntje), Mathijs, Thierry (Giant), Albert-Jan (AlbertJan), Cees (cees 52), Dennis (jonkhout), Rutger (TRUKO), Robert (remcy), Peter (geluidsman), Laurus (Ome Laurus), Menno (madmenno), Reinder (hoolsema), Michael (marklinfan), Frans (some one), Arno, Jaap (Vriend), Edward (3rail), Bas (DB bas), Fulco (FV), Leslie (Rbs), Meine, Charlie (de Mystery Guest)

 

De laatste “Houten” alweer van het sezoen 2008-2009.

 

Op de vrijdag ervoor liet Jordi weten dat hij vanwege een knieblessure toch niet kon komen. Ondanks dat hij dreigde om zich met krukken een weg te banen door de hallen had hij het toch verstandiger gevonden om toch maar thuis te blijven.

 

In tegenstelling tot de protestactie van de vorige keer gedroeg mijn auto zoals ik van een 38-jarige VW Kever mag verwachten en om 08:45 uur stond ik bij Charlie voor de deur. Vandaar ging de rit naar Houten, waar we om 09:45 uur waren. Onderweg zagen we zowaar nog een trein rijden over de Betuweroute.

 

Na een snel bezoek aan een Duitse standhouder (die helaas niet had wat we zochten) belde ik Antal om te vragen waar die zat. Die stond met zijn broer al in de rij voor de kassa, zodat we naar de hal liepen om ze op te vangen. In de hal werden we aangesproken door Ronald en Thierry. Zij waren al wat langer binnen. Ronald had zijn gsm in de auto laten liggen: geen wonder dat ik hem niet kon bereiken...

 

We waren bijna compleet (alleen Mathijs moest nog komen) maar we konden alvast beginnen met de hallen onveilig te maken. Mathijs liet rond 11:00 uur weten dat hij binnen was. Ik heb hem toen even opgehaald bij het drankstalletje bij de ingang van het restaurant. Tijdens de “ochtendronde” kwamen we Menno tegen die duidelijk herkenbaar was aan een lange doos K-rails, die ver boven zijn hoofd uitstak.

 

Na de ochtendronde was het tijd voor de traditionele M&G. Deze keer waren wij de eersten. Langzaam druppelden de overige deelnemers binnen. Deze keer was het Frans die voor de sw’s gezorgd had.

 

Na een gezellige en drukke M&G ging ieder weer zijn dingetje doen. Ronald kaapte net voor mijn neus een wagon met kraan weg die hij voor zijn werktrein wilde gebruiken.

 

Rond sluitingstijd verlieten we de beurs en bezochten eerst even de friettent. Als afsluiting van het seizoen 2008-2009 namen we nog een frietje.

 

Omdat het ontzettend mooi weer was reden we met de kap open naar St. Oedenrode, waar Charlie uitstapte. En je gelooft het of niet, maar we zagen bij Deil alweer een trein over de Betuweroute rijden: het was druk die dag.

 

Nadat ik Charlie thuis gebracht had was het voor mij nog een 20 minuten rijden voor ik de auto weer terug kon zetten in de garage.

 

Gerard