Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 13 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : André (treintje1202)

Wanneer: Donderdag 17 oktober 2013

Bestemming: Culemborg (afstand tot Forum: 118 km)

Gastheer: André (treintje1202)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................André (treintje1202)

Het heeft lang geduurd voordat er een nieuw Blauwe Briesser verslag op de site. Een aantal van jullie vroeg al af of er nog wel bezoekjes worden gepleegd door de Blauwe Briesser.

Welnu, de Blauwe Briesser is helemaal naar de andere kant van de wereld gereden om daar samen met de grootste jongens op de foto te mogen. Voor de oplettende lezer, vanuit Nederland is door de 3rail Tours een reis georganiseerd. Vandaar dat op het station ook nog ICR rijtuigen aanwezig zijn.

 

treintje1202 2

 

Na ruim een half jaar is onze kleine Blauwe Briesser aangekomen in Amerika. Eenmaal aangekomen op het perron konden de passagiers van de Blauwe Briesser uitstappen waarna de Blauwe Briesser door één van de Big Boys naar een naastgelegen spoor werd gebracht.

 

treintje1202 4

 

Nadat de Blauwe Briesser op de goede plek was gezet werden Big Boy 4012 en 4013 naast de Blauwe Briesser gezet voor de grootse fotoshoot.

 

treintje1202 3

 

Na de fotoshoot was het weer de hoogste tijd om te vertrekken voor de reizigers die met de Blauwe Briesser waren gekomen. Maar wat moet je met een Blauwe Briesser in een land waar bijna geen bovenleiding te vinden is? Gelukkig was in de dienstregeling opgenomen dat de 4013 verder zou rijden. De Blauwe Briesser werd teruggestuurd en de reizigersrijtuigen werden achter de Big Boy gezet.

 

treintje1202 5

 

André, bedankt voor de gezellige avond!

 

Groeten,
Herman