Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 20 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Dick (Brund55)

Wanneer: Woensdag 23 oktober 2013

Bestemming: Rijnsburg (afstand tot Forum: 167 km)

Gastheer: Dick (Brund55)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Dick (Brund55)

De Blauwe Briesser is weer op pad geweest in Zuid-Holland en heeft daar zijn assen mogen strekken op de prachtige baan van Dick. Wat direct opvalt aan de baan is de prachtige vakwerkbrug die is gemonteerd. Welliswaar is de scenery nog niet compleet, een foto van de Blauwe Briesser kan prachtig gemaakt worden. De Blauwe Briesser stopte dan ook voor een fotoshoot op deze brug.

brund55 004

 

Uiteraard moest er ook een foto gemaakt worden met wat meer Blauwe Briesser erop.

brund55 005

 

Nadat de fotoshoot van de Blauwe Briesser op de brug was afgerond, konden de reizigers op het station even uitstappen om wat lekkers bij de Kiosk te halen. Het hoogtepunt van de dag moest immers nog komen... Aan de overzijde van het perron waarop de Blauwe Briesser halteerde stond een kolentrein te wachten voordat hij weer verder mocht naar het Duitse Ruhrgebied.

brund55 006

 

Zoals reeds gezegd, het hoogtepunt van de dag moest voor de reizigers van de Blauwe Briesser nog komen. Dick heeft bij ons meegedaan met de fotowedstrijd en een prachtige locparade van de BR103 gefotografeerd bij de draaischijf. Met die bewuste foto heeft Dick de fotowedstrijd dan ook gewonnen. Speciaal voor de Blauwe Briesser werd nog één keer zo'n zelfde  locparade opgesteld. Uiteraard mocht de Blauwe Briesser op de draaischijf komen te staan zodat het plaatje compleet was. Het begon al wat te schemeren en de verlichting op het emplacement was reeds aan. Na het nemen van deze foto zat voor de reizigers van de Blauwe Briesser ook deze excursie er weer op...

brund55 007

Dick, ik vond het gezellig dat de Blauwe Briesser langs mocht komen en heb een gezellige avond gehad.

 

Groeten,
Herman