Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 23 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Ed (Eddyflame)

Wanneer: Zaterdag 6 december 2014

Bestemming: Hoogblokland (afstand tot Forum: 118km)

Gastheer/vrouw: Ed (Eddyflame)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Ed (Eddyflame).

Al enige tijd geleden heeft de Blauwe Briesser op 6 december een bezoek gebracht bij Ed (Eddyflame) in het landelijke Hoogblokland. Eenmaal aangekomen op het hoofdstation konden alle reizigers die een plaats hadden gereserveerd voor de Blauwe Briesserexpress instappen.


Eddyflame001

 

De Blauwe Briesser had een lange rit achter de boeg toen het volgende station werd bereikt. Na een korte stop reed de Blauwe Briesserexpress weer verder.

Eddyflame002

 

De Preisers in de Blauwe Briesserexpress reden verder door het uitgestrekte landschap. Tussendoor werd nog een illegale tussenstop gemaakt op de overweg zodat de Preisers in de lokale winkel een souvenier voor thuis konden meenemen.

 

Eddyflame003

 

Verder op het traject gebeurde het onvermijdelijke. De machinist van de Blauwe Briesser kon niet op tijd stoppen en ramde een zwarte personenauto op een onbewaakte overweg. De politie was gelukkig snel ter plaatse om een onderzoek uit te voeren. Het logistieke bedrijf op de achtergrond had veel last van het ongeluk gezien er maar één toegangweg was tot het terrein.

 Eddyflame004

 Met de nodige schade aan de locomotief, kon de Blauwe Briesser toch nog zijn reis vervolgen terug naar het hoofdstation.

Ed, heel erg bedankt dat de Blauwe Briesser bij jou te gast mocht zijn.

 

Groeten,

Herman