Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 14 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Einte (Einte)

Wanneer: Zaterdag 6 december 2014

Bestemming: Culemborg (afstand tot Forum: 118km)

Gastheer/vrouw: Einte (Einte)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Einte (Einte).

Na het bezoek aan de baan van Ed (Eddyflame), moest de Blauwe Briesser weer gerepareerd worden om op de volgende baan zijn rondjes te kunnen rijden. Eenmaal gerepareerd heeft de Blauwe Briesser een lange rit gemaakt om uit te komen in het berglandschap van Einte.

einte 001

 

In het typische idyllisch Duitse bergdorpje, was het nog rustig. Da's ook logisch want het was 's ochtends vroeg toen deze foto gemaakt wordt. De straatverlichting die nog aanstaat is hiervan het bewijs.

einte 002

 

Aangekomen op het hoofdstation, wachtte de Blauwe Briesser rustig af totdat hij zijn rit met passagiers mocht vervolgen. Op het station werd de Blauwe Briesser gekruisd door een bruine krokodil. De oplettende lezer heeft waarschijnlijk reeds opgemerkt dat de Blauwe Briesser ook voor deze rit gebruik maakt van de ingebouwde dieselmotoren voor het geval dat er geen bovenleiding aanwezig is.

einte 003

 

De bestemming van de Blauwe Briesser was een ander klein bergdorpje dat de reizigers van de Blauwe Briessers tijdens de excursie mochten verkennen. Ook dit dorp lag hoog in de  bergen en bevatte veel typische Duitse vakwerkhuisjes.

einte 004

 

Nadat de Blauwe Briesser alle reizigers weer had teruggebracht naar het station, werd de Blauwe Briesser afgerangeerd zodat de locomotief en rijtuigen weer schoongemaakt konden worden voor een volgende rit.

einte 005

Einte, heel erg bedankt dat de Blauwe Briesser bij jou te gast mocht zijn.

 

Groeten,

Herman