Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 15 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Michel (h0_miessie)

Wanneer: Zondag 18 januari 2015

Bestemming: Almere (afstand tot Forum: 163 km)

Gastheer: Michel (h0_miessie)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Michel (h0_miessie)

Het heeft lang geduurd voordat er een nieuw Blauwe Briesser verslag op de site. Maar eindelijk is er dan weer een Blauwe Briesser bezoekt verslag.  Dit keer is de Blauwe Briesser op bezoek geweest bij Michel (h0_miessie) in Almere.

De Blauwe Briesser had een lange rit voor de boeg vandaag. Op het station van Nieuwkoop werden 's ochtend om zes uur de reizigers opgehaald. De machinist van de Blauwe Briesser werd hartelijk gegroet door de inwoners van Nieuwkoop en de reizigers werden uitgezwaaid door de dorpsgenoten.

h0 miessie 001

 

Rondom Nieuwkoop vindt nog veel nieuwbouw plaats. De economische crisis lijkt hier nog niet te zijn binnengedrongen. Onderweg passeert de Blauwe Briesser stapvoets een overweg die in storing ligt. Gelukkig is de ambulance voor de slagboom leeg en rijdt deze terug naar z'n standplaats. Na het passeren van de overweg rijdt de Blauwe Briesser rustig zijn route af.

h0 miessie 002

 

Om twee uur worden de reizigers weer afgeleverd op het station van Nieuwkoop. De Blauwe Briesser wordt voor een grote onderhoudsbeurt naar de werkplaats gesleept. Na een grondige inspectie en de nodige werkzaamheden, mag de Blauwe Briesser weer zijn spoor vervolgen opweg naar een nieuw avontuur.

h0 miessie 003

 

Michel, bedankt voor de gezellige ochtend.

 

Groeten,
Herman