Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 14 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Guy (guyremgabdel)

Wanneer: Zaterdag 10 oktober 2015

Bestemming: Wielsbeke-Ooigem -België- (afstand tot Forum: 172km)

Gastheer/vrouw: Guy (guyremgabdel)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Guy (guyremgabdel).

De Blauwe Briesser blijft na een bezoek aan Tom (reeves) in het buurland België en rijdt door naar Wielsbeke-Ooigem waar Guy (guyremgabdel) woont. Guy heeft een grote modelspoorbaan aangelegd met het authentieke m-rails. Zoals gebruikelijk worden eerst alle reizigers die hebben gereserveerd voor deze speciale (kerst)rit opgehaald.

guyremgabdel 003

 

De Blauwe Briesser rijdt langzaam door het berglandschap. Onderweg komt de Blauwe Briesser de Tour de France tegen. De kopgroep is net onder het spoor doorgereden en Bart De Clercq is vanwege een mankement net van zijn fiets afgestapt. Snel rijdt de Blauwe Briesser verder want er moet nog een lange afstand afgelegd worden.

guyremgabdel 004

 

De Blauwe Briesser heeft een lange rit voor de boeg en rijdt via Duitsland en Zwitersland naar Oostendrijk. Zodra het gaat schemeren bereikt de Blauwe Briesser een Oosterijks Skigebied. Ondanks dat het al snel donker wordt, wagen de laatste Preisertjes zich naar boven om nog één keer van de helling af te skien. In de bar bovenaan de berg is ondertussen het apres ski feest zojuist begonnen.

guyremgabdel 005

 

De Blauwe Briesser rijdt gestaag door en komt uiteindelijk aan in een klein dorpje dat in het dal ligt. Alle huizen zijn fraai versierd evenals de vele kerstbomen in de stad. In het centrum van het plein is een kerstmarkt opgeteld. De reizigers van de Blauwe Briesser stappen op het station uit en lopen naar het plein waar ze tot in de late uurtjes hebben geshopt en gefeest. Ondertussen rijdt de Blauwe Briesser weer in sneltreinvaart terug naar België waarna de terugreis naar Holland kan worden voortgezet.

guyremgabdel 006

 

Guy, heel erg bedankt dat de Blauwe Briesser bij jou te gast mocht zijn.

 

Groeten,

Herman