Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 19 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Dennisreij (Dennis)

Wanneer: Zaterdag 25 februari 2017

Bestemming: Valkenswaard (afstand tot Forum: 49 km)

Gastheer: Dennisreij (Dennis)

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Dennisreij (Dennis)

Op 25 februari heeft de Blauwe Briesser op meerdere banen zijn assen kunnen strekken. De Blauwe Briesser heeft als eerste de baan van Dennis bezocht.  Deze baan is nog in opbouw en wordt volledig met iTrain computer bestuurd.

 

Op het station is er voor de Blauwe Briesser een treffen georganiseerd met de Big Boy. Het formaat van de Big Boy blijft indrukwekkend om te zien, zeker naast zo'n bescheiden locomotief zoals de Blauwe Briesser. DSC 4258 00001

 

Nadat alle reizigers de Big Boy uitvoerig hebben bekeken, is de Blauwe Briesser verder gereden richting de locloods. De hele trein werd op de draaischijf geplaatst waarna de Blauwe Briesser de rijtuigen in de loods rangeerde. De Blauwe Briesser werd buiten de loods stil gezet zodat de aanwezigen de locomotief konden fotograferen.

DSC 4261 00002

 

Onderstaande foto is genomen net voordat de Blauwe Briesser weer op de draaischijf werd getrokken om haar reis te vervolgen. Helaas was er geen bovenleiding aanwezig waardoor de frontseinen niet aan konden staan. 

DSC 4272 00003

 

Terwijl de Blauwe Briesser door het ruige landschap rijdt kruist de Blauwe Briesser de enige echte 3railforum DHG500 met een gecombineerde goederentrein. Dat levert samen met onze forummascotte een prachtig plaatje op.

DSC 4283 00004

 

De Blauwe Briesser rijdt stevig door om te zorgen dat een tweede ontmoeting met de 3railforum DHG500 mogelijk is. In tegenstelling tot de eerste foto is het nu de Blauwe Briesser die op het bovenste spoor rijdt en komt de 3railforum DHG500 vanuit het schaduwstation aangereden. 

DSC 4286 00005

Dennis, Sascha en ik vonden het gezellig dat de Blauwe Briesser langs mocht komen en we hebben een gezellige ochtend gehad.

 

Groeten,
Sascha en Herman