Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 8 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Michel, Rogier & Lydia

 

Bestemming: de Meern (afstand tot Forum: 165km)

 

Gastheer: Michel (Moderator 3railforum)

 

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Michel, Rogier & Lydia.

 

Vandaag gaat de reis naar De Meern. We zijn te gast bij Michel. Rogier & Lydia komen ook op bezoek. Rogier is de tweelingbroer van Michel, en beide heren zijn moderator op ons forum. De poes van Michel heeft het voorzien op de Blauwe Briesser, en gooit een BR03 in de strijd. Edoch na wat takelwerkzaamheden van onze kant kan de Blauwe Briesser al snel op pad.

 

 

Apetrots dat de Briesser een vliegtuig als vracht heeft, rijdt hij in de rondte :

 

 

Omdat Michel nog geen vaste baan heeft, en we een tijdelijk baantje op de tafel hebben uitgelegd voor de komst van de Blauwe Briesser, willen we meteen even wat rookgeneratoren uittesten die Michel heeft ingebouwd in een van zijn locs. Hier helpt Rogier de loc een handje wat snelheid te maken zonder voorruitgang :-)

 

 

En al gauw hebben we resultaat. We zijn niet helemaal tevreden over het rookgedrag, en Rogier heeft nog een ideetje om eenrookgenerator gepulseerd te laten roken -> wordt vervolgd!

 

 

Hier staat de Blauwe Briesser met arendsogen naar de mooi rokende stoomloc naast zich te kijken.. Wie zou het eerst vertrekken ??? :-)

 

 

Alsof 1 stomer niet genoeg is als concurrentie! Daar komt al de volgende aan, en de eerste is nog maar goed en wel weg!

 

 

Aha! Dat was het plan.. Samenspannen tegen een kleine E-loc - dat kunnen jullie wel! Maar het mag gezegd worden, indrukwekkend stomen jullie wel!