Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 13 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Johan (Blausee-Mitholz)

Wanneer: Vrijdag 24 Augustus 2007

 

Bestemming: Noord-West Veluwe (afstand tot Forum: 225km)

 

Gastheer: Johan (Blausee-Mitholz)

 

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Johan (Blausee-Mitholz).

 

Vandaag gaat de reis naar Noord-West Veluwe. We zijn te gast bij Johan de Reuver en Johan is ook een moderator op ons forum. Deze afspraak is een combinatie afspraak, want Johan heeft ook de grootspoor-fotowedstrijd van April-Mei-Juni 2007 gewonnen (Zie ook foto-wedstrijd en dan de prijsuitreikingen) en Gerard en ik komen de prijs-uitreiking doen.

 

Johan de Reuver's modelbaan heeft als thema station Blausee-Mitholz uit Zwitserland. Johan weet dan ook alles te vertellen over station Blausee-Mitholz en heeft vele vele foto's en video-opnamen van dit station.

 

De video-opnames door Johan gemaakt in 2006 (Johan bezoekt jaarlijks station Blausee-Mitholz) heeft hij zeer netjes en professioneel gemonteerd in een DVD. Deze hebben wij als voorbereiding op het bezoek van zijn modelspoorbaan mogen aanschouwen en we hebben ruim een uur aan de buis gekluisterd gezeten. Bij elke 'scene' had Johan ook uiteraard het bijpassend verhaal. Al met al een zeer aangename en plezierige verrassing wat Johan voor ons in petto had!

Johan is erg strikt in wat betreft welk materiaal op zijn baan mag rijden. Dit moet in het echt ook op Blausee-Mitholz hebben gereden. Alle materiaal wat Johan bezit, heeft in het echt ook daadwerkelijk ooit op Blausee-Mitholz gereden. Maar toen kwam ik met de Blauwe Briesser. Deze heeft naar Johan's weten nooit in Blausee-Mitholz gereden/gestaan. Na lang wikken en wegen, en smeken van mijn kant op mijn blote knieën, is Johan overstag gegaan en heeft hij een zeer grote uitzondering gemaakt! Geniet van twee unieke beelden, die u nergens anders zult zien :