Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 13 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Rolf (^Rook)

Wanneer: Zaterdag 10 Mei 2008

 

Bestemming: Harmelen (afstand tot Forum: 168km)

 

Gastheer/vrouw: Rolf (^Rook) (Speciale Gast [Foto-plaatser] 3railforum)

 

De Blauwe Briesser bezoekt..........................^Rook

 

Vandaag gaat de reis naar Harmelen. We zijn te gast bij Rolf, Renate, Kaja en ?? (To be born in 5 weeks!). Rolf helpt het beheerteam van het 3railforum door verzoekjes van forumleden om foto's te plaatsen in te willigen. Hiervoor is onze dank onmetelijk uiteraard.

 

Na zijn laatste uitstapje naar Herman, heeft de Blauwe Briesser enkel wat op en neer mogen rijden in het schaduwstation van de oprichter van dit forum, en de nodige stijgspiraal testen moeten afleggen, maar een doodgewoon rondje rijden was er niet bij. De Blauwe Briesser was dus ook helemaal in zijn nopjes dat Rolf zijn schaduwstation nog even 'kort heeft gesloten' en nu de vorm van een rondje heeft. Zie hier de Briesser zijn wielen strekken met ene grote smile :

 

 

Uiteraard moest de inmiddels wereldberoemde BigBoy van Harmelen plaats nemen naast de Blauwe Briesser. Trots stoomde hij er dan ook op los. Maar hoe lang hij ook wachtte, de Blauwe Briesser stoomde niet terug ?!?!? :

 

 

Wat ik nog niet wist, was dat Rolf inmiddels een heuse moderne centrale (Commander) met kleurenscherm heeft aangeschaft. Die hebben we eens aandachtig bestudeerd. Thomas was er razendsnel vertrouwd mee (!) :

 

 

Op het hoogte punt hadden we een BR55 met zeer mooie sleep (Ja Rolf, daar ben ik jaloers op), een V200, een 3 delige railbus, een Santa Fe met sleep, de Blauwe Briesser en uiteraard de geweatherde Big Boy van Rolf op de baan. Een mooi gezicht. Thomas was in alle staten!

 

 

Hier passeert de Big Boy van Rolf (Die overigens wel heeeeeel mooi afgeregeld is!) de BR55 van Rolf met zijn hele mooie sleep :

 

 

Al met al een gezellig middagje treinen in Harmelen. De Blauwe Briesser en Thomas hebben net als Rolf en mij enorm genoten. En eenmaal weer beneden bracht Thomas natuurlijk verslag uit aan Kevin die er niet bij is geweest. Maar het verhaal was natuurlijk ook al reuze interessant :

 

 

Rolf, Renate en Kaja, bedankt voor de gastvrijheid en ontvangen van ons en de Blauwe Briesser, we hebben genoten!