Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 14 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Antal (Kippenlijntje)

Wanneer: Maandag 19 Mei 2008

 

Bestemming: Lunteren (afstand tot Forum: 173km)

 

Gastheer: Kippenlijntje

 

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Antal (Kippenlijntje).

 

Als aansluiting op de prijsuitreiking van de modelspoor fotowedstrijd januari, februari en maart 2008 mocht de Blauwe Briesser mee op reis naar het Kippenlijntje (Lunteren).

 

Antal had ons gevraagd om om 18:00 uur in Lunteren te zijn. Dan zou hij thuis zijn van zijn stage-/werkplek en zou het eten klaar zijn. Even na 18:00 uur waren Gerard en ik in Lunteren. Na een drankje werd het eten op tafel gezet en konden we gaan genieten van een speciaal voor deze gelegenheid samengestelde diner. Na het eten gingen we naar de tuin om daar de prijs aan Antal te overhandigen.

 

Ik had nog nooit een Protos in het echt gezien, en daarom had Antal eerder al voorgesteld om even te gaan kijken op station Lunteren. Rijdend langs de Kippenlijn/Valleilijn zagen we ineens een Protos rijden. Deze werd natuurlijk op de foto gezet :-)

 

Na wat bezienswaardigheden in en rond Lunteren was het tijd om de Blauwe Briesser te bevrijden uit zijn doos. Omdat Antal's vorige baan is afgebroken, en hij nu op de plaats van de oude baan van zijn broer gaat bouwen, hebben we ervoor gekozen om wat rails op de tafel te leggen. Zo heeft de Blauwe Briesser dan toch gereden in Lunteren bij Antal thuis :)

 

Tevens was dit een mooie gelegenheid om de 6021 die Gerard ter bruikleen voor Antal had meegenomen te onderwerpen aan een test. Antal wilde graag testen of zijn geweatherde rails nog werkten, en na wat professionele fouten in de aansluiting van mij, bleek toch echt niets mis te zijn met de rails :P

 

Op de foto's zien jullie de Blauwe Briesser naast Antal's laatste nieuwe aanwinst :

 

 

Antal, en ook de ouders van Antal, hardstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en het warme onthaal! We hebben een super gezellige avond gehad!