Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 13 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Tummy (Jos)

Wanneer: Woensdag 22 September 2010

 

Bestemming: Julianadorp (afstand tot Forum: 273km)

 

Gastheer: Tummy (Jos)

 

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Jos (Tummy).

 

Omdat Jos en ik graag een keer wilden samenzitten, over het hoe en wat, dat we willen gaan realiseren/organiseren voor wat betreft de 3railforum Wiki, hadden we vandaag afgesproken dat ik bij Jos op bezoek zou gaan. Uiteraard mocht de Blauwe Briesser mee op reis naar Julianadorp.

 

 

Het was even na half zeven, toen ik in de auto de navigatie instelde. Wie had ooit gedacht dat Nederland zooo groot was? :-) Het was eigenlijk wel de goden verzoeken, om op een door-de-weekse dag, tijdens de ochtend-spits notabane, een rit door de randstad te moeten maken. Toch heb ik, op een paar keer wat langzamer rijden na, géén één keer echt in de file gestaan. Na een tussenstop met koffie, kwam ik zoals bedoeld rond 10u aan bij Jos (Tummy).

 

Na een heel fijn ontvangst, koffie, en het nodige gebabbel over het forum en alles daaromheen, en dan vooral over de wiki, en een heerlijke lunch later (Thanks Yvonne!), is het tijd om de de baan van Jos te gaan bekijken. Uiteraard mag de Blauwe Briesser ook even zijn wielen strekken.

 

 

Jos heeft op een relatief klein oppervlak, een heel leuk banenplan liggen, met meer dan voldoende rijmogelijkheden. Jos rijdt digitaal, met een analoog blokken(seinen) systeem. Dit heeft Jos gedemonstreerd, en werkt zeer leuk. Een groot voordeel hiervan, is dat de vele (klein)kinderen van Jos, tijdens het treinbedrijf, handmatig met treinen kunnen rijden en rangeer-bewegingen uitvoeren.

 

 

Het was een heel gezellige, maar ook leerzame, en vruchtbare dag voor wat betreft ideeën om de Wiki te gaan beheren/organiseren! Jos, Yvonne, hardstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en het warme onthaal! Het was een hele leuke dag!

 

Sascha (en de Blauwe Briesser).