Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 14 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Thomas & Kevin

Wanneer: Zaterdag 25 September 2010

 

Bestemming: Elsloo (afstand tot Forum: slechts 1 verdieping :-) )

 

Gastheren: Thomas & Kevin

 

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Thomas & Kevin !

 

Op dringend verzoek van onze zonen werd het tijd dat de Blauwe Briesser de eigen baan van Thomas & Kevin (made by Erik Salden (R) ) ging bezoeken. Deze keer laten we de auto thuis en gaan we te voet! Slechts 1 trap verwijderd, komen we weldra al aan bij de kamer van Thomas, waar de baan van Thomas & Kevin staat. De heren zijn al aan het popelen om de Blauwe Briesser op de baan te mogen zetten!

 

 

Na een kleine discussie wie welke wagon, en wie de Blause Briesser op de baan mocht zetten, staat hij klaar om zijn rondjes te rijden. Thomas bediende de Mobile Station en Kevin verzorgde het lokaal-goederen verkeer met een locje waar geen motor meer in zit :-)

 

 

Na een flinke klim komt de Blauwe Briesser aan bij het bergstation. Nadat alle toeristen de berg en diens bezienswaardigheden heeft kunnen bekijken, is het tijd voor de terugweg. Deze voorloopt spoedig, en de MCN stopt nog even halverwege voor een foto-sessie :

 

 

Terug beneden aangekomen is het weer tijd om afscheid te nemen van de baan van Thomas & Kevin. Het is een geweldig mooi baantje met een leuk zijspoortje. Het vraagt om herhaling, maar we dienen wel de tunnelingang iets te verbreden, want de 'sleep' haalde de bocht nu niet :-)

 

Tot ziens op een volgende baan !!

 

Sascha (en de Blauwe Briesser).