Het is nu :

Hoeveel mensen zijn online...

Forum

Er zijn  gasten en  leden online

Website

Er zijn 17 gasten en 0 leden online

Laatste posts op het forum:

No posts were found

Banentocht : Maikel (RMW)

Wanneer: Maandag 27 februari 2012

Bestemming: Velserbroek (afstand tot Forum: 182km)

Gastheer/vrouw: Maikel Rensen

De Blauwe Briesser bezoekt..........................Maikel Rensen.

Maandag 27 februari 2012 had de Blauwe Briesser de eer om z'n assen te mogen strekken op twee banen in Velserbroek bij Maikel (RMW). De eerste baan waarop de Blauwe Briesser mocht rijden, was het diorama van Maikel. Maikel was die dag nog druk bezig geweest om nog wat details toe te voegen aan het diorama. Het zat de Blauwe Briesser alleen niet mee, want ook op deze baan was geen bovenleiding aanwezig. Dus werd voor het laatste stuk gebruik gemaakt van een klein Köfje die de Blauwe Briesser naar het eindstation bracht. Overigens is op de foto een leuk detail te zien van iemand die graffiti spuit op een muur.

rmw3

 

Tsja,  eenmaal aangekomen op het staton, had een grote googeltruc plaatsgevonden, want het Köfje was opeens verdwenen. :) Het voordeel daarvan was echter wel dat de Blauwe Brieser op een mooie plaats voor het statige station gefotografeerd kon worden.

rmw1

 

Op weg naar de 'grote' baan, werd de Blauwe Briesser weer door het Köfje terug getrokken het hoofdspoor op. Op weg daar naartoe kon uw fotograaf nog net deze foto vastleggen van de Blauwe Briesser nabij de overweg.

rmw2

 

Op de hoofdbaan aangekomen was er uiteraard weer bovenleiding waardoor de Blauwe Briesser op volle kracht kon doorrijden richting haar eindbestemming.

rmw4

 

Eenmaal aangekomen op de eindbestemming konden alle gasten die mee waren gereden met de Blauwe Briesser uitstappen op station Calw. De passagiers kregen een uurtje de tijd om de stad te verkennen alvorens ze naar huis gingen.

rmw5

 

Maikel, nogmaals bedankt voor de gastvrijheid, het was gezellig!

 

Groeten,
Herman